Facebook Romantik – “Overvågning” på den søde måde

“Overvågning”, “Big Brother”, “Big Data”, “Online stalking” – ord, de fleste har hørt og efterhånden forbinder i større eller mindre grad med Sociale Medier.

Jeg blir faktisk lidt træt af alt det paranoia, weltsmertz og angst hele tiden, så her er et bud på hvordan du kan “overvåge” hende du kan lide, hende du elsker… eller hende du gerne vil imponere lidt… om det er din kone, kæreste eller hende du lige har været på date med.

Og ja, kvinder, tøser og piger… alle andre – i skal da ikke føle jer snydt og skal da være meget velkomne til at lade jer inspirere 😀

Alt sammen i kærlighedens navn.

cupid368

Mænd brokker sig jo traditionelt over, at de ikke helt fatter de der kvinder (ja, well – jeg fatter så heller ikke altid jer, kære mænd) – så læs nu med her, kære mænd. I har, på grund af især Facebook, fået jeres helt egen Cupido, som giver jer direkte adgang til hvordan i kan få den der helt særlige kvinde i jeres liv til at smile helt forfjamsket.

For ser i… kvinder og mænd opføre sig lidt anderledes online og på sociale medier – så her har du en liste over “What to do” med damerne… Du skal ikke gøre det hele på en gang, men øv dig lidt og se hende smile glad. Det skal ikke være perfekt. Du skal ikke gøre det hele – men gør nu bare et eller andet…

  1. Like det hun skriver og gør – bare en gang imellem. Like det du værdsætter at hun skriver, det billede du synes er bedst… for ja, tro mig… hun lægger mærke til det ;-). Og ja, prøv at bruge mere end bare “like” – prøv en “griner” eller … for at være helt vild her; et “hjerte”. Lad være med at ignorer hende totalt – det er IKKE cool og hun bliver ked af det, hvis hun føler at du ignorere hende totalt, MEN lad være med at sidde og vold-like ALT – så virker du som en klam stalker eller en umoden lille dreng, der sidder og skriger på opmærksomhed… især hvis i kun har kendt hinanden kort.
  2. Ja… kvinder chatter virkeligt meget. Det gør de. Om alt muligt… Lev med det… du behøver IKKE reagere på alt hvad hun skriver (det forventer hun faktisk heller ikke), men sørg for at du som et minimum giver hende fornemmelsen af, at du lytter, rent faktisk læser og husker bare noget af det hun skriver. Og hvis du ikke har tid; Så skriv det på den søde måde. Spørg ind til ting, send hende en smiley på det rigtige tidspunkt… og prøv nu for gud skyld også selv bare engang imellem at tage initiativet til at skrive til hende, så hun ikke føler, at hun sidder og kører en lang monolog. Hun skriver til dig fordi hun tænker på dig – og det kan du faktisk rigtigt godt lide; Godt… vis at du værdsætter det. Hun forventer ikke en lang afhandling. Det eneste hun håber lidt på – er at du lytter efter, svare en gang imellem og skriver noget sødt til hende. Alle kan lide at man siger søde ting til dem (bare engang imellem) at de er smukke, søde, dejlige og at man savner dem.
  3. Følg nu bare lidt med i hvad hun laver online; Hvad hun liker, hvilke konkurrencer hun er med i (for ja, kvinder ELSKER konkurrencer online… og ja, det er en hentydning med en vognstang, kammerat!)… og ja, mange kvinder er mere impulsive, så de liker tøj, chokolade, wellness på livet løs… Og JA, hun ville elske det, hvis du faktisk så at hun lige havde været med i en konkurrence om en bluse… og hun så kom hjem en dag og så at … sørme så, om du ikke har købt den til hende. Tro mig – du ville blive ÅRETS mand… Vis hende, at du faktisk interessere dig for det – som hun interessere dig for og gerne vil glæde hende. Det vil også give lidt sommerfugle i maven – for det kan jo være, at hun så en dag liker noget særligt sexet undertøj… bare for at se om du nu også følger godt med og fatter den hentydning 😉
  4. Grupper, bøger og musik; Se hvilke grupper hun er med i – og ja, husk at nogen stadig bliver meldt ind i grupper imod deres vilje, men tjek det alligevel ud; Hvis hun går vildt meget op i økologisk alt muligt = jamen, så lav en lækker økologisk middag til hende, sørg for at købe den økologisk vin. Tjek ud hvad for noget musik hun lytter til og ja, lav en spilleliste til hende. Har hun lige læst den sidste nye Jussi Adler-Olsen, så køb en ny krimi til hende…. behøver jeg forklare det mere detaljeret?
  5. Det her råd gælder KUN, hvis i kender hinanden ret godt – og i er et par; Behandl hende som din dame online, men styr dig. Medmindre du virkeligt er en førstegangsforelsket 16 årig, så er det IKKE sexet at opføre sig som en. Læg en sang op på hendes facebook side, et billede, eller en sød besked, men ikke for tit og kun noget du ved, at hun vil værdsætte – det kan meget hurtigt blive for meget… og virke som om du “praler” af din “præmie” eller er ekstremt besidderisk og dominerende, men du kender din dame… Et billede af en rose kan altså gøre underværker for humøret, især hvis du gør det en dag, hvor du ved at hun er lidt trist i forvejen eller måske har lidt stress – og ja, veninderne vil sidde og sige; “Ejjjj— ihhhhh… altså….”, mens de sender deres mand; “Blikket”… ja, mænd – i ved godt hvad det er for et blik jeg snakker om; Det er det der blik, der siger – at NU må du sgu godt liiige tage dig lidt mere sammen, tak.
  6. Ja, det er faktisk okay, at skrive en kærlighedserklæring til kvinden i dit liv offentligt. Det er også helt okay, at tagge hende eller pinge hende, mens du fortæller hvad du føler for hende eller tydeligt viser, at du værdsætter hende for det hun gør. Du SKAL ikke gøre det – og nu er vi Nordfolk jo lidt “kolde” anlagte, så du skal selvfølgelig kun gøre det, hvis du er helt sikker på, at din dame kan lide den slags og på en måde, som du ved hun kan lide. Nogle kvinder er til humor, andre er til store romantiske armbevægelser. Nogle vil have et digt, andre vil elske et småfrækt billede, med en saftig kommentar om weekenden. Og ja, selv efter 14 års ægteskab, så vil hun stadig værdsætte at du gør en indsats. Ikke for tit – det er trælst for andre at se på og kan blive lidt pinligt (især hvis man er kommet op over en vis alder)… men ja… gør det nu bare engang imellem.
  7. Kommenter – ja… søde ven… du er hendes mand/kæreste/date. Kommentar på noget af det hun skriver. Selvfølgelig kun det du vil, men gør det nu bare. Vær tilstede i hendes liv – også online. Igen – styr det – ikke på den der stalker-agtige, dominante måde – men kommenter lidt mere end hos kammeraterne, tak. Hun er kvinden i dit liv. Det er okay, at hun også kan mærke det (medmindre hun selvfølgelig har bedt dig om at lade være – du kan jo altid starte med at spørge hende pænt, om det er okay og hvordan hun vil have det med det).
  8. Ja, en smule jalousi er faktisk okay… Hvis der er en mand, som interagere virkeligt meget med din udkårne online – så ja, er det faktisk okay, at skrive en lille sjov kommentar eller lige spørge hende om hvad han er for en fisk. Ikke til ham, men i forhold til situationen og med hende. Det er okay lige at “minde” andre om, at hun er din… uden at det skal eskalere ud i det vilde jalousi drama. Ja, hun vil lægge mærke til det… og ja, det er der rigtigt mange kvinder, som godt kan lide – selvom det ikke er så pænt at sige højt. Altså ikke “slagsmålet” som i; MIN!, men det “galante”; læg armen omkring hende og kys hende diskret på kinden.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s